Mijn adviezen zijn altijd verrassend
maar komen nooit als een verrassing

Ik verbind proces vaardigheden met inhoudelijke kennis en daardoor hebben mijn adviezen praktische waarde. “ik weet waar ik het over heb”
Rol Wat bied ik Hoe werk ik
Adviesrol Duidelijkheid over organisatiedoelen en over hoe daar te komen. Op basis van gedegen onderzoek en analyses en altijd in verbinding met de organisatie adviseer ik hoe doelen gerealiseerd kunnen worden.
Procesregisseur
Partijen en belangen bij elkaar brengen door complexe of vastgelopen processen weer resultaatgericht te maken. Analytisch, pragmatisch, resultaatgericht en gericht op draagvlak. “Eigenaarschap in samenspel”
Leidersrol Tijdelijke vervanging van de leidersrol en / of projectmanagement. Gericht op herstellen en samen, “de juiste persoon op de juiste plek”, bouwen aan het realiseren van gedragen en concrete doelen.

 

Wat maakt mijn aanpak uniek ?

  • Ik verbind proces vaardigheden met inhoudelijke kennis en daardoor hebben mijn adviezen praktische waarde. “ik weet waar ik het over heb”
  • Mijn adviezen zijn altijd onderbouwd op basis van gedegen onderzoek, analyses en observaties
  • “eigenaarschap in samenspel” dat betekent dat ik altijd mijn opdrachten uitvoer in nauwe samenspraak met de opdrachtgever en de mensen voor wie ik werk. De adviezen die ik geef  zijn soms verrassend maar komen nooit als een verrassing. Ik neem als adviseur natuurlijk mijn verantwoordelijkheid voor het advies of voor het geleverde resultaat.